Corul Cantus Domini, ce se bucură de o recunoaştere mondială, recrutează noi membri

Corul bărbătesc Cantus Domini, recent triplu medaliat cu aur, organizează luni, 8 octombrie, o preselecţie în vederea recrutării de noi membri.

Preselecţia pentru toate vocile va avea loc de la ora 18:00 în Sala 5 a Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti.

Probele pentru a fi admis ca nou membru constau în vocalize, o lucrare vocală la alegere, precum şi solfegiu la prima vedere.

Mai multe informaţii se pot obţine la nr. de tel. 0726.318.419 – Arhid. Răzvan Constantin Ştefan, dirijorul Corului Cantus Domini.

Corul Cantus Domini şi-a câştigat un renume pe plan mondial prin obţinerea a numeroase premii la concursurile de profil, printre care şi medalii de aur.

Pentru rezultatele obţinute, Patriarhul Daniel i-a premiat recent pe membrii Corului, apreciindu-le activitatea ca fiind „o mărturisire a credinței în formă artistică, o susținere a rugăciunii și, în același timp, leagă spațiul sacru cu timpul sacru, dar și generațiile între ele, într-o comuniune mărturisitoare”.


Prin trei medalii de aur, Corul bărbătesc Cantus Domini a făcut cunoscută România pe plan internaţional


Corul bărbătesc Cantus Domini a fost înființat în anul 2013 la inițiativa Arhid. Răzvan Constantin Ștefan și a mai multor studenți teologi, iubitori ai muzicii corale.

De-a lungul existenţei sale, Corul a participat la mai multe competiţii internaţionale în Rusia, Grecia, Egipt, Statele Unite ale Americii, precum şi în România.

Foto Credit: Corul Cantus Domini

Comentarii Facebook


Știri recente