Copiii de la centrele de zi au primit daruri

Copiii de la centrele de zi ale Arhiepiscopiei Bucureştilor au primit luni daruri, în cadrul acţiunii În Lumina faptelor bune.

Activitatea filantropică a fost organizată la Centrul de zi pentru copii Sfânta Muceniță Sofia de părintele Felix Iulian Radu, preot militar la Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul Asistenţă religioasă din cadrul Direcţiei Informare şi relaţii publice, alături de studenți și membri din conducerea Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Capitală.

La această acțiune au participat şi copiii Centrului de zi al Asociaţiei Diaconia.

Copiii au interpretat cântări religioase specifice perioadei liturgice a Postului Mare, sub coordonarea doamnei prof. Lucica Vâlcan.

În cadrul evenimentului au fost expuse icoane pictate pe sticlă și decorațiuni, precum ouă încondeiate, felicitări și alte obiecte lucrate manual în cadrul atelierului de creație al centrului.

Darurile primite au constat în articole de îmbrăcăminte, produse de igienă și dulciuri.

Foto Credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…