Continuă lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului

Lucrările pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului continuă. În prezent se lucrează la ancorajele de pe părțile de nord și de sud.

„Momentan se execută forajele pentru introducerea ancorelor. După o perioadă de șapte zile acestea se tensionează. De asemenea, se lucrează și la șpraițurile care se află la colțurile clădirii unde nu se pot executa ancoraje”, declarat pentru TRINITAS TV, Cosmin Negrilă, tehnician constructor.

Acesta este ultimul rând de ancoraje.

„După terminarea și tensionarea ancorajelor se va trece la executarea excavației finale”, a mai spus Cosmin Negrilă.

Terenul, cu o suprafața de 110.000 mp, are o formă aproximativ dreptunghiulară, având latura lungă pe direcția est-vest paralelă cu traseul Căii 13 Septembrie. În zona amplasamentului se află unele dintre cele mai importante instituții ale Statului: Palatul Parlamentului, Biblioteca Națională și Ministerul Apărării Naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…