Consiliul eparhial al Arhiepiscopiei Sibiului

Centrul de conferințe „Sfântul Andrei Șaguna” din Păltiniș a găzduit, sâmbăta aceasta, ședința Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Sibiului. Lucrările s-au desfășurat sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, la ședință participând și membrii administrației eparhiale, ai exarhatului, dar și protopopii din Arhiepiscopie.

„Ședința obișnuită a avut pe ordinea de zi rapoartele sectoarelor arhiepiscopiei. S-au aprobat toate numirile și transferurile pe care le-a făcut permanența de la ultimul consiliu eparhial până astăzi, s-au aprobat tranzacțiile și avizele pe care le-a acordat permanența pentru transferuri, schimburi sau achiziționări de bunuri în cadrul arhiepiscopiei”, a declarat pentru TRINITAS TV ÎPS Părinte Laurențiu.

Aceasta a fost prima ședință organizată la Centrul de conferințe „Sfântul Andrei Șaguna” din Păltiniș, inaugurat anul acesta.

„Am dorit ca în acest centru cultural Sfântul Andrei Șaguna de la Păltiniș să facem prima ședință a consiliului. Mulțumim celor care ne-au sprijinit să putem realiza acest așezământ deosebit care va rămâne pentru noi un așezământ cultural, spiritual, al arhiepiscopiei și al Bisericii întregi”, a mai spus ÎPS Părinte Laurențiu.

Ședința de la Păltiniș a avut și rolul de a pregăti ultima întrunire a membrilor Consiliului eparhial din Arhiepiscopia Sibiului de la finalul acestui an, înaintea lucrărilor Adunării eparhiale.

Comentarii Facebook


Știri recente