Conferințe duhovnicești în Episcopia Hușilor

În Sala Primăriei din Huși a avut loc Joi, 12 martie, conferința cu tema „Tânărul între reușită și eșec”, susținută de părintele protosinghel Nicodim Petre, coordonatorul Departamentului Tineret şi misiune în universităţi din cadrul Sectorului de misiune, statistică şi prognoză pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor, după cum aflăm de la Episcopiahusilor.ro.

Sala Primăriei din Huși a fost neîncăpătoare pentru tinerii dornici să participe la o asemenea manifestare cu caracter misionar. Conferința a fost structurată pe două părți, în prima vorbindu-se despre noțiunile de reușită și eșec, despre cum percepe societatea contemporană aceste noțiuni și care este semnificația lor în cadrul învățăturii creștine; a doua parte fiind rezervată întrebărilor publicului. Întâlnirea a fost un real succes, cei prezenți manifestându-și dorința ca această conferință să fie doar prima din multele ce vor urma.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Corneliu, Episcopul Hușilor, Sectorul cultural și social – misionar al Episcopiei Hușilor organizează un ciclu de conferințe duhovnicești în perioada Postului Mare, cu caracter misionar, în orașele Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești, după următorul program:

17.03.2015 – Casa de Cultură Vaslui: Diac. Lect. Dr. Sorin Mihalache, Arhiepiscopia Iașilor – „ Universul și mintea umană – despre miracolele lumii și dimensiunea spirituală a vieții”

19.03.2015, ora 18.00 – Casa de Cultură Negrești: Pr. Constantin Sturzu, Arhiepiscopia Iașilor – „Spovedania, încredințarea că suntem iubiți de Dumnezeu” –

26.03.2015, ora 18.00 – Cercul Militar Bârlad: Arhim. Hrisostom Rădășanu, Arhiepiscopia Iașilor – „Din moartea păcatului la învierea în Hristos” –

Comentarii Facebook


Știri recente