Conferință administrativă în Protopopiatul Bolintin

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Centrul Pastoral-Cultural „Gavriil Drugănescu”, în sala „Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu”, s-au întrunit astăzi, 11 iulie, preoții din Protopopiatul Bolintin, pentru lucrările Conferinței administrative lunare. Lucrările au fost prezidate de PC. Pr. protopop Beldiman Nicușor, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

Cu acest prilej au fost prezentate și transmise tuturor parohiilor din cuprinsul Protopopiatului, adresele 635 și 636 / 2013 ale Sectorului Agricol, Viticol și Silvic, din Episcopia Giurgiului, privitoare la Colecta de cereale centralizată, pentru susținerea activităților social-filantropice în cuprinsul Eparhiei și respectiv, contractul de arendă pentru sesia parohială.

Totodată s-au discutat aspecte ce privesc: disciplina financiară legată de plata contribuțiilor și a impozitelor aferente salarizării; mobilizarea tuturor preoților în actualizarea evenimentelor și activităților desfășurate la parohii, pentru postarea lor pe site-ul Episcopiei; intensificarea colectei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

În cuvântul rostit la final, Părintele Protoiereu Beldiman Nicușor, a subliniat necesitatea și îndatorirea preoților de a acorda o atenție sporită sfintelor slujbe, pastorației credincioșilor, familiei creștine, cât și familiei proprii.

Comentarii Facebook


Știri recente