Concursul „Viaţa Bisericii în timp de pandemie”: Cine sunt membrii juriului

Agenţia de ştiri Basilica a anunţat recent organizarea Concursului de fotografie „Viaţa Bisericii în timp de pandemie”. Competiţia se desfăşoară în perioada 15-28 iunie 2020 exclusiv online.

Juriul concursului este format din: Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul (președinte onorific), Sorin Onişor, Raluca Ene, Mircea Florescu, Mihnea Păduraru, Luigi Ivanciu.

Evaluarea va avea loc în săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020, cu posibilitatea prelungirii în cazul primirii unui număr mare de imagini. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data 6 iulie sau la o altă dată care va fi comunicată din timp de Organizator.

Cine sunt membrii juriului?

Episcopul vicar patriarhal Varlaam Ploieşteanul este secretarul Sfântului Sinod şi coordonatorul Centrului de presă Basilica al Patriarhiei Române. Mai multe informaţii aici.


Sorin Onișor

Este recunoscut drept fotograful satului românesc. De mai bine de 15 ani, colindă toate regiunile României. Fotografiile preferate includ portrete de oameni „calzi și buni la suflet”, fierari, păstori, cărbunari. Lucrările sale au fost expuse în S.U.A., Japonia, China, Qatar, Finlanda. 


Raluca Ene

Este fotoreporter la Agenția de Știri Basilica. Cele mai multe lucruri le-a învățat începând cu anul 2014 din fotografierea pe teren, sub îndrumarea lui Sorin Onișor. Preferă fotojurnalismul documentar și etnografic.


Mircea Florescu

Fotoreporter la Agenția de Știri Basilica, și-a descoperit pasiunea pentru fotografie în 2001. A urmat cursuri de tehnică și artă fotografică sub îndrumarea profesorului Emilian Urse. Portofoliul său include fotoreportaje, fotografii de eveniment și de produs. 


Mihnea Păduraru

Fotoreporter al Publicațiilor Lumina, este pasionat din copilărie de fotografia pe film alb-negru. A lucrat ca fotoreporter Agerpres, cameraman la Trinitas TV, a avut colaborări în fotografia publicitară în studio.


Luigi Ivanciu

Fotoreporter al Publicațiilor Lumina, pune un accent deosebit pe partea cromatică a imaginilor surprinse, dezvoltând o abilitate deosebită în surprinderea și armonizarea celor mai frumoase unghiuri și culori. A lucrat ca fotograf de evenimente, business şi publicitate.


Participă şi tu la concurs! Condiţiile de participare, premiile puse în joc şi regulamentul sunt disponibile aici.

Foto credit: Basilica.ro

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente