Concursul Ucenicii credinței – Ediția a VII-a, la Severin

În fiecare an, în pragul verii, Cetatea Severinului este gazda concursului de cunoștințe religioase „Ucenicii credinței”, destinat tinerilor creștini. Anul acesta, ziua de marți, 4 iunie, va marca desfășurarea celei de-a VII-a ediții a concursului, găzduit de Școala Generală nr. 6 din Drobeta-Turnu Severin, a precizat Cătălin Cernătescu, redactor știri al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

La această ediție, organizată de Pr. Prof. Sorin Iliescu, cu implicarea Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și al Sectorului Învățământ și Tineret din cadrul Episcopiei Severinului și Strehaiei, vor participa elevi din clasele a III-a și a IV-a de la mai multe școli din județul Mehedinți.

Micii ucenici ai credinței vor avea posibilitatea să-și verifice cunoștințele de religie însușite până acum și să lege prietenii cu ceilalți participanți.

La concurs vor participa mai multe grupuri formate din câte doi elevi, iar câștigătorii vor fi premiați la sfârșitul anului școlar în cadrul unei festivități organizate de Episcopia Severinului și Strehaiei.

Competiția școlară va debuta la ora 16:00.

Comentarii Facebook


Știri recente