Concursul ”Lăudați pe Domnul!”, la final

Concursul de muzică bisericească „Lăudați pe Domnul!” se apropie de final. După desfășurarea etapelor, pe eparhie și pe mitropolie, 6 grupuri psaltice vor concura, pe 27 octombrie, în etapa națională a concursului.

„Spre deosebire de anul trecut avem bucuria ca în acest an să avem parteneriat cu societatea română de Radio difuziune, Radio România, iar etapa naţională a concursului se va desfăşura la Sala Radio în ziua de 27 octombrie, la ora 19:00. La aceasta etapă naţională vor participa corurile câştigătoare la etapa mitropolitană reprezentând cele şase mitropolii. Totodată, în seara respectivă vor fi premiaţi şi cei care au câştigat la secţiunea B de compoziţie. Această etapă a fost la începutul lunii octombrie”, a declarat pentru TRINITAS TV Conf. Univ. Dr. Adrian Lemeni, consilier patriarhal în cadrul Sectorul Teologic-Educaţional al Patriarhiei Române.

Cele șase grupuri psaltice finaliste vor da răspunsurile liturgice în ziua de pomenire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, la șase biserici bucureștene. Biletele pentru etapa națională a Concursului de muzică bisericească „Lăudați pe Domnul!” pot fi cumpărate de la Sala Radio din Capitală.

Comentarii Facebook


Știri recente