Concursul „Crezul – sinteza învăţăturii de credinţă”, la Parohia „Sf. Gheorghe Lozonschi” din Iaşi

În Parohia „Sf. Gheorghe Lozonschi” din Iaşi a avut loc duminica trecută Concursul „Crezul – sinteza învăţăturii de credinţă”, potrivit mmb.ro.

Competiția a fost dedicată copiilor şi a avut loc ca o încununare a unei activități desfășurate de parohia ieșeană pe parcursul a patru duminici. Părintele paroh Bogdan Racu, alături de părintele coslujitor Paul Rusu, a avut trei întâlniri cu copiii, în cadrul cărora aceştia au învăţat despre importanţa şi semnificaţia Crezului ca simbol al credinţei creştine.

A patra întâlnire catehetică, desfăşurată duminică la sfârşitul Sfintei Liturghii, s-a concretizat într-un concurs. Într-o primă parte, copiii au rostit Crezul în biserică, în faţa credincioșilor, ca mărturisire a credinţei noastre, urmând apoi ca în partea a doua asă răspundă întrebărilor venite din partea celor doi preoţi despre învăţăturile şi simbolurile Crezului.

Concursul s-a finalizat prin acordarea de diplome şi premii constând în cărţi şi dulciuri, oferite de parohia ieșeană şi de Societatea Ortodoxă a Femeilor – Iaşi.

Comentarii Facebook


Știri recente