Concertul caritabil la Cluj

Cei care doresc să sprijine în continuare activitatea Centrului de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca sunt așteptați marți, 10 decembrie 2013, la concertul caritabil „Artă pentru suflet”. Evenimentul va avea loc de la ora 19, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai din municipiu.

Vor susține recitaluri artistul Bogdan Ota și prietenii săi, violonistul Radu Cotoman și violoncelistul Emerich Ghercă. Sensibilizați de inițiativa Arhiepiscopiei Clujului, artiștii s-au decis să-și unească forțele pe scenă și să sprijine strângerea de fonduri pentru Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie”. Mesajul lansat de artistul Bogdan Ota către publicul clujean accentuează ideea responsabilității individuale, sub deviza: „Fiecare dintre noi poate schimba lumea”. Alături de celebrul pianist și compozitor vor concerta Sofia Sălăjan și Alexandru Plăcintă, doi elevi de la Liceul de Artă din Iași, care au avut o evoluție artistică de excepție în străinătate, unde au câștigat premiul I consecutiv, la mai multe competiții internaționale. La finalul serii Corala „Psalmodia Transylvanica” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, dirijată de Pr. Prof. Vasile Stanciu, va susține un recital de muzică religioasă și de colinde.

Banii adunați cu ocazia acestui concert caritabil vor contribui la desfășurarea activității din cadrul Centrului, unde persoanele bolnave de cancer internate aici beneficiază de servicii medicale și spirituale cu scopul de a-i ajuta să depășească această perioadă grea a vieții.

Comentarii Facebook


Știri recente