Concertul caritabil „Dăruind, simţim împreună!”, la Galaţi

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în seara zilei de 16 decembrie 2015, la Galaţi a avut loc concertul caritabil intitulat Dăruind, simţim împreună! Obiectivul principal al acestui eveniment a fost strângerea de fonduri pentru cei 100 de copii îngrijiţi de Fundaţia Împreună, majoritatea fiind copii proveniţi din familii defavorizate şi marginalizate social.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au urcat tineri de la mai multe şcoli şi colegii naţionale din municipiu, precum şi formaţia de muzică veche românească Kalofonis care au interpretat colinde tradiţionale, piese clasice la pian, dansuri moderne, sportive şi piese de teatru.

În cadrul evenimentului a fost organizată şi o licitaţie, trei brazi împodobiţi de către copiii din cadrul Fundaţiei «Împreună» ajungând în casele unor gălăţeni care, în acest fel, au sprijinit financiar, în preajma sărbătoriii Naşterii Domnului, cei 5 copii ai căror mamă a decedat în incendiul de la Clubul «Colectiv» din Bucureşti. La final, Şcoala de «Florin Vlad Sebastian» a interpretat piesa «Vine Moş Crăciun», moment în care copiii au primit darurile oferite de organizatori şi de Arhiepiscopia Dunării de Jos”, a precizat pr. Gabriel Molocea.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie, filiala Galaţi, în parteneriat cu Fundaţia Împreună, Galaţi, Asociaţia Galaţi, oraşul meu, Asociaţia pentru Promovarea Patrimoniului Cultural, Liceul de Artă Dimitrie Cuclin, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Direcţia Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti, Asociaţia Galatzi 2020, Centrul de Resurse pentru Dezvoltare 2020, Clubul de Arte Combinate CNVA şi I.P.A. Regiunea 2 Galaţi (organizaţie internaţională a poliţiştilor cu una dintre filiale la Galaţi).

Comentarii Facebook


Știri recente