Concertele Coralei Te Deum Laudamus

Corala bărbătească Te Deum Laudamus invită bucureștenii în perioada următoare la trei concerte cu piese specifice perioadei în care ne aflăm.

„Va avea loc un concert în data de 21 aprilie, în Duminica a V-a din Post, la orele 19:00 la biserica Domnița Bălașa, loc în care noi ne desfășurăm și activitatea corală. Apoi, în ziua de 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, la orele 19:00 la biserica Sf. Elefterie din Piața Operei. De asemenea, avem concert și în data de 25 aprilie, joi, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari în apropierea liceului Mihai Viteazul tot la orele 19:00. Sperăm ca ai noștri credincioși care iubesc muzica religioasă și în special muzica corală ortodoxă să vină să fim alături și să ne bucurăm împreună și să simțim cu adevărat bucuria care se apropie, adică Săptămâna Patimilor și bineînțeles, bucuria Învierii Domnului”, a precizat Pr. Lect. Dr. Zaharia Matei, dirijorul Coralei „Te Deum Laudamus”.

Concertele cuprind lucrări corale ale unor compozitori clasici, dar și contemporani, informează TRINITAS TV.

Corala bărbătească „Te Deum Laudamus” a fost înființată în anul 1990. Până în prezent, grupul a susținut peste 400 de concerte, în țară și peste hotare, în cadrul unor festivaluri de renume.

Comentarii Facebook


Știri recente