Concert de colinde la Biserica Sfântul Ioan Sebastian – Craiovița Nouă

Parohia „Sfântul Ioan Sebastian” din cartierul Craiovița Nouă, în colaborare cu Seminarul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova, desfășoară în această perioadă acțiunea caritabilă „Dăruind vei dobândi”. Această acțiune are loc în cadrul proiectului „Tinerii elevi seminariști în viața pastorală a parohiei”, inițiat de părintele paroh Marius Neacșu și părintele profesor Cristin Sperlea, din cadrul Seminarului Teologic din Craiova, a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Cu acest prilej, preoții slujitori invită credincioșii în ziua de duminică, 16 decembrie 2012, orele 11:00, la concertul de colinde susținut de Grupul coral al Seminarului Teologic Ortodox și Grupul coral al Parohiei Sfântul Sfântul Ioan Sebastian, care se va desfășura la biserica parohială situată în cartierul Craiovița Nouă, strada George Enescu, nr. 79 (vizavi de complexul comercial Racheta).

Acțiunea are ca scop colectarea de fonduri și alimente neperisabile în vederea sprijinirii persoanelor în vârstă. „Ne-am gândit să aducem o bucurie în pragul sfintelor sărbători persoanelor de vârsta a treia, care sunt singure, bolnave, și au mare nevoie de sprijinul nostru. Fac pe această cale un apel către toți credincioșii, să fie solidari cu noi și să întindem o mână de ajutor celor aflați în singurătate și suferință”, a precizat părintele profesor Cristin Sperlea, slujitor la Biserica „Sfântul Ioan Sebastian”.

Comentarii Facebook


Știri recente