Concert caritabil la Teatrul Odeon

Fundația „Sfântul Sava” de la Buzău, cu sprijinul Fundației Phoenix, organizează, miercuri, 12 iunie 2013, la Teatrul Odeon, un concert caritabil. Spectacolul va începe la ora 19:00, în cadrul acestuia urmând să fie lansată campania umanitară „Unitate între Generații”.

„Fundația pentru copii Sfântul Sava de la Buzău, membră a Federației Filantropia din cadrul Patriarhiei Române derulează mai multe proiecte sociale și culturale timp de 20 de ani în cadrul Eparhiei Buzăului și Vrancei. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop Ciprian care are o mare deschidere către aceste proiecte sociale va fi organizat la Teatrul Odeon din București un spectacol caritabil unde cântăreața Paula Seling va ține un concert caritabil care are ca menire să sensibilizeze pe oamenii de bine ca să ajute la nevoile Fundației Sfântul Sava ce în prezent lucrează la amenajarea unui așezământ social numit Savaliada care cuprinde mai multe așezăminte sociale”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Mihail Milea, președintele Fundației „Sfântul Sava”.

În cadrul evenimentului va fi prezentată și activitatea de peste două decenii a Fundației Sf Sava. Totodată, va fi organizat și un mic târg, de unde vor putea fi cumpărate felicitări, tablouri, semne de carte, obiecte tricotate, toate confecționate de beneficiarii Fundației „Sfântul Sava”.

Comentarii Facebook


Știri recente