Concert caritabil la Hârja

În sala mare a Bibliotecii Municipale Onești va avea loc astăzi, de la ora 18:00 concertul pascal caritabil pentru susținerea activităților Asociației „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare- Hârja”.

Evenimentul se va desfășura cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Bacăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, fiind organizat prin implicarea directă a părintelui prof. Petrică Cautiș, coordonatorul Centrului de tineret și voluntariat „Sfântul Dimitrie” de la Colegiul „Dimitrie Cantemir” din Onești. Pe lângă Corala „Filomelos” vor concerta grupări corale psaltice dirijate de prof. Paula Cautiș. „Concertul are ca obiectiv, strângerea de fonduri pentru derularea serviciului acreditat de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu, cazuri sociale și persoane vulnerabile care au nevoie de îngrijire.

La buna desfășurare a acestui serviciu, asociației de la Hârja se vor alătura tinerii Centrului de voluntariat „Sfântul Dimitrie” și voluntarii de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Onești, coordonat de prof. Constantin Jupenschi”, a spus pr. Ilarion Mâță, președintele Asociației „Sfântul Ștefan cel Mare”-Hârja.

Comentarii Facebook


Știri recente