Colportajul Arhiepiscopiei Bucureștilor a împlinit 12 ani. Produse bisericești, la un click distanță

Serviciul colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor a împlinit joi, 16 iulie 2020, 12 ani de activitate.

De-a lungul anilor, prin acest sector de activitate s-au făcut posibile activități de bază precum producerea obiectelor de colportaj în atelierele proprii, parteneriate cu tipografii și producători autorizați, distribuția obiectelor de colportaj în Arhiepiscopia Bucureștilor. Au fost înființate 13 magazine/librării și 4 depozite en-gros, 3 ateliere de producție, 1 magazin virtual, o curățătorie ecologică, precum și un punct de lucru pentru servicii funerare, care a devenit, între timp, Sectorul cimitire, monumente și servicii funerare.

Toate obiectele bisericești produse sau distribuite de Colportajul Arhiepiscopiei Bucureștilor sunt disponibile la un click distanță, în magazinul online colportaj.ro.

Oferta cuprinde de la cărți și icoane până la veșminte și obiecte bisericești, dar și alte produse de pangar.

Colportajul reprezintă pentru Biserică atât o sursă de venituri proprii, cât și un furnizor de obiecte bisericeşti autentice, de calitate şi de folos duhovnicesc pentru clerici ori credincioși mireni.

Serviciul Colportaj din București s-a orientat în perioada pandemiei și spre producerea de materiale de protecție pentru voluntarii Bisericii ori pentru persoanele fără posibilități. Atelierele care confecționează de obicei veșminte s-au mobilizat pentru a produce peste 6000 de măști și zeci de combinezoane.

Foto credit: Ziarul Lumina


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente