Colindă de Crăciun, la Buzău

Aproximativ 300 de copii și tineri de la diverse instituții de învățământ buzoiene au adus astăzi, 21 decembrie, vestea Nașterii Domnului la Centrul Eparhial din municipiu, informează TRINITAS TV. În Catedrala voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, copiii au fost primiți de chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie.

„Vă urăm ca să întâmpinați marele praznic al Nașterii Domnului cu bucurie și cu liniște sufletească și să colindați și pe părinții voștri, pe rudele voastre, pe cunoscuții voștri pentru că colindul demonstrează credința cea adevărată în Mântuitorul nostru Iisus Hristos”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Printre colindători s-au numărat preșcolari, un grup de elevi de la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat și grupul de colindători „Valea Călmățuiului” din comuna Smeeni.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie i-a răsplătit pe toți cei prezenți, colindători și profesori însoțitori, cu dulciuri, calendare și bani.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…