Colegiul Naţional Militar din Craiova. Te Deum la sfârşit de an şcolar

Te Deum Craiova

La Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova a avut loc joi, 15 iunie, festivitatea de încheiere a anului şcolar 2016-2017. Evenimentul a fost onorat de prezenţa reprezentanţilor eşaloanelor superioare, militare şi civile, a autorităţilor publice locale, foşti profesori şi comandanţi, părinţi şi rude ale elevilor.

După întonarea Imnului Naţional şi alocuţiunea comandantului Colegiului, Lt col. Ovidiu Plopan, a fost oficiată o slujbă de Te Deum de un sobor format din preoţii militari ai Garnizoanei Craiova şi preoţi de la Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, informează Pr. Gheorghe Cioiu de la Biroul de Presă al Eparhiei.

Un moment deosebit l-a reprezentat premierea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură. Printre cei premiaţi s-a aflat şi eleva Larisa Diaconescu din clasa a X –a (prof Iuliana Gheorghe), care a obţinut Premiul special „Sfântul Apostol Andrei” la Olimpiada de Religie desfăşurată în perioada 24-28 aprilie la Craiova.

Festivitatea s-a încheiat cu defilarea elevilor Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, în acordurile muzicii militare a Garnizoanei Craiova.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente