Colecția Media Christiana, seria Lumina

Au trecut deja 6 ani de la înființarea Centrului de Presă „Basilica” al Patriarhiei Române. De-a lungul acestei perioade s-au adunat mii de materiale care dau mărturie despre viața dinamică a Bisericii în general și a Bisericii Ortodoxe Române în special.

Pentru a oferi publicului cititor o sinteză a celor mai importante și cunoscute materiale publicate de-a lungul timpului în cotidianul „Ziarul Lumina” și în săptămânalul „Lumina de duminică”, la Editura Trinitas a fost inițiată o colecție specială, intitulată „Media Christiana”, Seria „Lumina”.

Până acum au fost publicate în cadrul acestei colecții 4 volume. Primul dintre ele, intitulat „Dialoguri la început de mileniu”, vă oferă 30 de interviuri cu ierarhi ortodocși. Următoarele volume din cadrul colecției cuprind articole scrise de Pr. Prof. Univ. Dr. Nicolae Achimescu. Primul se numește „Universul religios în care trăim”, iar al doilea „Religie, Modernitate și Postmodernitate”. Cea mai recentă apariție din cadrul colecției este volumul Danielei Șontică, „Însemnări din pridvor. Lumini din Ziarul Lumina”.

Pe toate le puteți consulta la bibliotecile școlilor de Teologie sau le puteți cumpăra de la magazinele de carte bisericească.

Comentarii Facebook


Știri recente