Cerc pastoral la Parohia Cocu Deal – Protoieria Pitești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, în Eparhia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Administrativ Bisericesc, se desfășoară cercurile pastorale în protoierii la care participă preoții slujitori, după cum ne informează site-ul oficial al Eparhiei.

La cercul pastoral nr. 3 format din parohiile Râjlețu Govora, Ciorâca, Miercani, Cocu Deal, Cocu Vale, Richițele, Bărbătești, Cotmeana, Dealul Mare, Sămara, Dealul Viilor, Dealul Bisericii Râjlețu, Râjlețu Vieroși, Linia Mare, Pielcani, Maica Precista, a avut loc o altă întâlnire.

În cadrul acesteia Părintele Jianu Valter a susținut referatul cu tema Educația religioasă a tineretului ca necesitate în societatea de astăzi, iar Părintele Soveja Codruț a vorbit despre: Sensul și importanța educației religioase. Au fost discutate diverse probleme de pastorație și de educație a copiilor și tinerilor. S-au transmis dispozițiile privind normele PSI și necesitatea efectuării cadastrului și a intabulării tuturor bunurilor mobile deținute de parohii.

 

Comentarii Facebook


Știri recente