Centrul de zi pentru copii Sf. Mc. Sofia și-a cinstit ocrotitoarea

Centrul de zi pentru copii „Sfânta Muceniță Sofia” din Capitală și-a cinstit ocrotitoarea. Sfânta este pomenită anual în 17 septembrie împreună cu fiicele sale Pistis, Elpis și Agapi.

Sărbătoarea a început cu slujba Acatistului Sfintei Mucenițe Sofia și a fiicelor sale oficiată în paraclisul centrului.

Apoi, cei 35 de beneficiari au primit daruri din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, informează Trinitas TV.

Prof. Laura Irimia, coordonatorul Centrului de zi, s-a rugat Sfintei Sofia să le dăruiască copiilor „înțelepciune pentru acest început de an școlar”. „Să avem un an cu rezultate frumoase și cu credință în Dumnezeu”, a mai spus ea.

Copiii au primit echipamente sportive din partea voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, precum şi alte daruri din partea angajaților Ministerului Afacerilor Interne.

Centrul de zi este un așezământ care funcționează în cadrul Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Din anul 2013 desfășoară activități în domeniul Protecției Copilului, având ca beneficiari 35 de copii cu vârste cuprinse 6 și 14 ani provenind din familii defavorizate social.

Sursă foto: Captură Trinitas TV


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente