Catedrala Mântuirii Neamului

Pe șantierul viitoarei Catedrale este încă liniște, a doua etapă a construirii urmând să înceapă peste puțin timp, infrastructura fiind finalizată. Detalii despre etapele construirii lăcașului de cult, despre arhitectură dar și despre simbolistică puteți afla consultând siturile catedralaneamului.ro și construimcatedrala.ro. Tot de pe această platformă online aflați și cum puteți contribui la edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Site-ul construimcatedrala.ro, conceput special pentru donatori, are mai multe secțiuni concepute atât pentru a oferi celor interesați informații legate de evoluția lucrărilor, dar și pentru a pune la dispoziția celor care vor să sprijine lucrările de edificare modalități eficiente pentru a face donații. Tot aici există și o secțiune cu mărturii ale celor care au dăruit mai mult sau mai puțin, dar din inimă și conștiință, pentru ridicarea Catedralei.

Site-ul catedralaneamului.ro este o platformă cu mai multe informații tehnice de unde vă puteți informa în detaliu în legătură cu toate aspectele ce țin de viitoarea Catedrală, de la simbolistică și până la detalii de execuție.

Comentarii Facebook


Știri recente