Cătălin Moroşanu la Muntele Athos: Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit

Cătălin Moroşanu a vizitat zilele acestea Sfântul Munte Athos din Grecia. Sportivul a enunţat motivul vizitei sale pe pagina oficială de Facebook.

„Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte”.

„Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”.

Într-o altă postare din perioada şederii sale, Cătălin Moroşanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein şi a făcut cunoscut faptul că a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani.

„«Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim», spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în același loc de suflet, pentru hrana spirituală”.

Sportivul şi-a încheiat postarea dedicată urmăritorilor săi din mediul virtual cu mesajul: „Vă salut prieteni! Fiți buni unii cu alții! Este tot ce rămâne în urmă!”.


Citeşte şi:
Reţeta succesului pentru Smiley: Cred în Dumnezeu
Mihai Neşu a vizitat Muntele Athos


Cătălin Moroșanu este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea, având 48 de victorii la activ.

El nu este singurul român de succes care şi-a mărturisit credinţa în Dumnezeu.

Mihai Neşu, George Ogăraru, Aureliu Surulescu, Ioana Picoș, Vlad Miriță, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Ozana Barabancea sunt printre românii cu renume care şi-au asumat în mod public credinţa în Dumnezeu.

Foto credit: Facebook / Cătălin Moroşanu

Comentarii Facebook


Știri recente