Campionat de fotbal la Galaţi, organizat de Biserică

Protoieria Nicorești, în colaborare cu Școala Gimnazială din Brăhăşeşti, a organizat în Duminica Sf. Ioan Scărarul ediţia a VI-a a Campionatului şcolar de fotbal „Tinereţe şi credinţă”.

Evenimentului a avut loc în Sala de sport a școlii din comuna gălățeană Brăhășești și adunat laolaltă copii din parohiile: Hânțești, Țepu, Ghidigeni, Toflea, Brăhășești, Priponești, Ciorăști, Tecucel, Poșta Berheci și Gohor.

Prin implicarea preoților și a profesorilor de sport au fost prezenți la competiția sportivă, peste 150 de copii, grupați în opt echipe de fotbal, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Scopul competiției a fost acela de a promova tinerii din satul românesc, dar și de exprimare a toleranței, diversității culturale şi a respectului reciproc pentru buna conviețuire a tuturor cetățenilor, indiferent de apartenența etnică.

La final, toate echipele au fost premiate cu diplome, cupe, medalii, iconițe, revista „Călăuza ortodoxă“ a Eparhiei Dunării de Jos şi dulciuri în valoare de 1500 lei, toate oferite de Protoieria Nicorești.

Foto credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente