Campanie Pro Vita Iași: Cumpără Globuri de Crăciun pro-viață și ajută familiile cu mulți copii!

Cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din familiile numeroase din județele Iași, Botoșani și Neamț.

Voluntarii Pro Vita cu talent la pictură au realizat globuri de sticlă cu reprezentarea mai multor scene semnificative pro-viață și pro-familie. Scopul lor este de transmite un mesaj de sensibilizare asupra frumuseții nașterii de copii și a vieții de familie.

Sorina-Nicoleta Hîngănescu, referent Pro Vita Iași, a spus că „această campanie dorește să aducă oamenii împreună prin dăruire”.

„Fiecare dintre noi facem cadouri cu ocazia Crăciunului, iar cine cumpără din globurile noastre face un dublu bine: pe de o parte dăruiește persoanelor dragi un cadou lucrat manual, deosebit, iar pe de altă parte ajută în mod direct și concret copii din familii numeroase, cu peste 7 copii, mai nevoiașe”, a declarat pentru basilica.ro Sorina Hîngănescu.

Globurile pictate sunt expuse pe pagina de Facebook Pro Vita Iași și pot fi cumpărate de doritori pentru a ajuta beneficiarii Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sfântul Stelian”.

Foto credit: Pro Vita Iași

Comentarii Facebook


Știri recente