Campania umanitară Dar cu drag de Mărțișor, la final

Fundația „Cuvântul care Zidește”, a Mitropoliei Olteniei, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, organizează miercuri, 27 martie, un spectacol de poezie, muzică și coregrafie, care încheie campania umanitară „Dar cu drag de Mărțișor”, după cum a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Evenimentul va începe la ora 11.00, și se va desfășura în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Județean Dolj. Printre cei care vor concura la reușita spectacolului, amintim: Formația corală „Vox Veris” a Colegiului Național „Frații Buzești”, elevii Ilie Raluca, Alexandru Anastasia, Nicorescu Theodora, Iliescu Iulia, Chifu Eliza, Știrbu Smaranda, Bălă Theodora, Ilie Alesia, de la Colegiul Național „Frații Buzești”, și Păceană Maria, de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, sub coordonarea prof. Iuliana Pașcalău, de la Colegiul Național „Frații Buzești”.

Spectacolul marchează finalul campaniei „Dar cu drag de Mărțișor”, lansată la începutul lunii martie, în cadrul căreia elevi voluntari din Craiova au confecționat mărțișoare din lut, spre a fi vândute în scop umanitar. Fondurile obținute vor fi folosite pentru a ajuta un copil diagnosticat cu sindrom Down și o familie nevoiașă cu cinci copii minori, care au rezultate deosebite la învățătură. Cei care doresc să ofere un sprijin pentru aceste persoane aflate în nevoie pot încă achiziționa mărțișoare din lut la spectacolul care va avea loc miercuri. Cu acest prilej, organizatorii evenimentului vor înmâna diplome voluntarilor care s-au implicat în campania umanitară.

Comentarii Facebook


Știri recente