Burse pentru elevi Pro Vita Iași: 8 din cei 10 tineri și-au găsit binefăcătorii

Pro Vita Iași dorește să adauge în anul școlar următor un număr de 10 elevi la programul de burse dedicat susținerii la studii a tinerilor din familii numeroase.

Pentru acest lucru, departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor a realizat o campanie prin care îi prezintă pe elevi și îi invită pe toți cei ce doresc să îi susțină financiar pentru acordarea unei burse lunare de 200 de lei.

Campania demarată la începutul lunii iunie a avut succesul dorit. Până în prezent, opt din cei zece elevi propuși și-au găsit binefăcătorii, anunță Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

Prin implicarea a 15 donatori au fost colectați 16.000 de lei. Mai este totuși nevoie de susținere pentru două burse, ceea ce reprezintă aproximativ 4000 de lei.

Cei 10 elevi pe care Pro Vita Iași te invită să îi susții la studii

În programul de burse sunt înscriși deja 30 de elevi și studenți care primesc lunar suma de 200 de lei pentru asigurarea nevoilor de bază în educație (rechizite, îmbrăcăminte, taxă cămin, asigurare transport).

Cum poți ajuta?

  • Bursa de studiu – fiecare elev sau student primește din partea noastră o bursă de studiu în valoare de 200 de lei/lună pe parcursul anului școlar. Poți contribui la completarea unei burse sau o poți oferi integral.
  • Promovează – transmite mai departe inițiativa noastră. Poate cineva dintre prietenii tăi ar fi dispus să susțină un elev sau un student.
  • Donează:

RO08CECEIS1030RON1014342 – LEI
RO68CECEIS10C1EUR1103231 – EURO, COD SWIFT: CECERO, CEC BANK
Mitropolia Moldovei și Bucovinei, CIF 5334656.

Sursă Foto: Facebook / Pro Vita Iași


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente