Bucurie şi binecuvântare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti

Copiii internaţi în Spitalul de Pediatrie din Ploieşti au putut aduce cinstire joi, 16 iunie 2016, unui fragment din moaştele Sfântului Ierarh Nicolae. Sfintele moaşte au fost aduse de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti de o delegaţie condusă de părintele paroh Emil Nedelea Cărămizaru.

Racla cu sfintele moaşte a fost aşezată spre închinare într-un loc special amenajat în sala de mese a spitalului. Cu această ocazie a fost oficiată Slujba Acatistului Sfântului Ierarh Nicolae la care au participat numeroşi copii şi cadre medicale. La finalul slujbei,  Pr. Emil Cărămizaru a vorbit celor prezenţi despre viaţa şi minunile Ierarhului din Mira Lichiei.

Întâlnirea cu Sfântul Ierarh Nicolae a fost o mare binecuvântare pentru personal medical, dar mai ales  pentru copiii internaţi în acest spital. Mulţumim Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru binecuvântarea acordată ca sfintele moaşte să fie aduse astăzi aici. Totodată, mulţumim delegaţiei condusă de Pr. Emil Nedelea Cărămizaru şi tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea acestei acţiuni minunate a precizat Pr. Marian Daniel Constantinescu, Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Cu acest prilej, toţi copiii prezenţi au primit daruri din partea parohiei bucureştene Sfântul Gheorghe Nou.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente