Bucurie duhovnicească la Sediul Episcopiei Italiei

Astăzi, 2 februarie, la prăznuirea Întâmpinării Domnului, PS Părinte Episcop Siluan a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, informează episcopia-italiei.it.

La Sfânta Liturghie a participat un grup numeros de copii rromi din unul din centrele de integrare socială din Roma și care, pentru prima dată au vizitat, cu această ocazie, Centrul Eparhial. Mamele și-au adus copiii la acest praznic împărătesc pentru a fi împărtășiți dar și pentru a putea primi bucuria Întâmpinării Domnului prin binecuvântarea Preasfințitului.

La acest praznic împărătesc, toți copiii prezenți au participat și la botezul pruncului Simon Petru, care a fost încreștinat de PS Siluan.

După Sfânta Liturghie toți copiii au primit în dar câte o iconiță și o cruciuliță de lemn.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sărbătoarea Sf. Ap. Andrei este confirmarea credinței apostolice a poporului român (Text integral)

Predica Preafericitului Părinte Daniel la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, rostită în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reședința Patriarhală, 30.11.2023. Text revizuit de autor: Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi…