Bucurie duhovnicească la Sediul Episcopiei Italiei

Astăzi, 2 februarie, la prăznuirea Întâmpinării Domnului, PS Părinte Episcop Siluan a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, informează episcopia-italiei.it.

La Sfânta Liturghie a participat un grup numeros de copii rromi din unul din centrele de integrare socială din Roma și care, pentru prima dată au vizitat, cu această ocazie, Centrul Eparhial. Mamele și-au adus copiii la acest praznic împărătesc pentru a fi împărtășiți dar și pentru a putea primi bucuria Întâmpinării Domnului prin binecuvântarea Preasfințitului.

La acest praznic împărătesc, toți copiii prezenți au participat și la botezul pruncului Simon Petru, care a fost încreștinat de PS Siluan.

După Sfânta Liturghie toți copiii au primit în dar câte o iconiță și o cruciuliță de lemn.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…