Bucurie duhovnicească în parohia clujeană „Buna Vestire”

IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei al Clujului a fost prezent luni, 18 martie, în mijlocul credincioșilor din cartierul clujean Iris. Înaltpreasfinția Sa a săvârșit în parohia „Buna Vestire”, începând cu ora 18:00, slujba Canonului cel Mare unită cu Pavecernița Mare.

În legătură cu acest eveniment a oferit mai multe detalii pentru Radio Renașterea părintele paroh Ambrozie Boca: „Am avut deosebita bucurie de a-l avea în mijlocul credincioșilor parohiei Bunavestire pe Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, fiind prima săptămână din post și prima zi a Postului Mare. Începem acest urcuș duhovnicesc cu binecuvântarea lui Dumnezeu și a Înaltpreasfinției Sale, care a săvârșit slujba Pavecerniței Mari cu Canonul cel Mare în parohia noastră începând cu orele 18. A fost o mare bucurie pentru noi datorită faptului că slujbele care se săvârșesc în această perioadă a Postului Mare sunt deosebite”.

Biserica Parohiei „Buna Vestire” a fost ridicată în anul 1931, iar în 2008 a fost restaurată în totalitate, atât în interior cât și în exterior.

Comentarii Facebook


Știri recente