Bucuria Mărțișorului în Protoieria Slatina II Nord

Elevii de la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu” din Balș nu i-au uitat nici în acest an pe copiii de la Școala Specială și de la Centrul de plasament „Floare de colț”. Ei le-au adus iconițe, cruciulițe, mărțișoare și cadouri, informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.

„Cu toții ne rugăm și ne simțim bine împreună. Încercăm să le facem mici bucurii și surprize din puținul nostru, dorim să se simtă apreciați și iubiți pentru că noi toți suntem frați și fii ai lui Dumnezeu Care este Iubire”, a mărturisit Eliza Fir, eleva care a continuat inițiativa Consiliului Elevilor.

„Elevii de la Școala Specială s-au pregătit pentru luna martie cu seriozitate la orele de abilități practice. Ei au confecționat cu multă trudă și dăruire mărțișoare hand-made și speră ca într-un viitor apropiat munca lor să fie răsplătită prin expoziții cu vânzare. În acest fel, ei doresc să schimbe percepția oamenilor din oraș despre copiii instituționalizați, cunoscuți doar prin fapte rele”, a conchis Elisabeta Iliuță, cadru didactic implicat în activitatea proiectului „O rază de bucurie pentru toți”.

Comentarii Facebook


Știri recente