Bucuria de a fi creștin în Protoieria Rădăuți

În sala de conferințe a Protopopiatului Rădăuți s-a desfășurat joi, 25 aprilie 2013, etapa pe protopopiat a concursului-spectacol „Bucuria de a fi creștin”, informează „Ziarul Lumina”.

Evenimentul s-a derulat cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, și a fost coordonat de pr. Petru Lupăștean-Barfă, protopop al Protopopiatului Rădăuți. După cum ne-a relatat pr. Adrian Ioan Platon de la parohia Milișăuți, la competiție s-au înscris 44 de copii din opt parohii ale Protopopiatului Rădăuți. Micuții au venit îmbrăcați în costume naționale specifice Bucovinei. Ei au primit la final diplome și premii. Protopopiatul Rădăuți va fi reprezentat la etapa eparhială de Alexandra Dan din parohia Putna (secțiunea cântare religioasă), Miruna Cirșmari din parohia Bivolărie (secțiunea interpretare poezie) și Mădălina Danilet din parohia Milișăuți (secțiunea interpretare text literar).

„Urmatoarea fază a concursului se va desfășura în Săptămâna Luminată la Centrul eparhial Suceava”, a declarat pr. Adrian Ioan Platon.

Comentarii Facebook


Știri recente