București: Circulația tramvaielor 41 va fi suspendată până în septembrie

Circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi suspendată timp de două luni, începând de sâmbătă, 29 iunie 2019, a declarat, marţi, pentru Agerpres, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Andrei Creci.

Suspendarea circulației pe linia 41 se face în vederea realizării unor lucrări la Podul Ciurel, staţia de metrou din Drumul Taberei şi la podul Grant.

Andrei Creci a declarat că STB va pune în circulaţie 50 de autobuze pentru preluarea călătorilor, pe două lunii navetă, respectiv 641 şi 642.

„Va fi o linie mai scurtă, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeraţie zilnică. Din evaluările noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar în caz de nevoie ele pot fi suplimentate fără probleme”, a explicat directorul STB.

Traseul liniei de autobuze 641 va fi: Ghencea – Braşov – Pasaj Lujerului, Virtuţii, Şoseaua Crângaşi, Podul Grant (aici în funcţie de cum vor evolua lucrările), Turda, Mareşal Averescu, Mărăşti şi B-dul Expoziţiei, iar cel al liniei 642, Valea Argeşului, Drumul Taberei – ramura de sud, Braşov, Pasaj Lujerului, Virtuţii, Crângaşi, breteaua de la Pasaj Grant, cu întoarcere fără staţionare pe Şoseaua Crângaşi.

Conform directorului STB, circulația tramvaiului 41 va fi reluată în data de 1 septembrie.

Linia 41 de tramvai are o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors) şi deserveşte zilnic în jur de 150.000 călători.

Foto credit: Facebook/STB

Comentarii Facebook


Știri recente