Biserica alături de cei bolnavi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, vineri, 9 noiembrie 2012, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu parohiile Marsilieni, Albești, Orezu, Bordușelu, Munteni Buzău I, Munteni Buzău III și Balaciu a desfășurat activitatea pastoral-misionară, liturgică și filantropică, în cadrul căreia cei 7 preoți au săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru cele 100 persoane vârstnice rezidente în Căminul Balaciu.

După oficierea Sfintei Taine, părintele Marin Neagu de la Parohia Albești, a rostit un cuvânt de mângâiere și îmbărbătare pentru participanți.

De asemenea, toți cei prezenți au primit dulciuri, iconițe cu Maica Domnului, ocrotitoarea celor bolnavi și a celor necăjiți, cruciulițe și metanii, după cum ne informează sf-esc.ro. Această acțiune face parte din programul organizat de Protopopiatul Slobozia cu prilejul Anului Omagial al Tainei Sfântului Maslu și îngrijirii bolnavilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…