Binecuvântare pentru olimpicii mehedințeni

La sediul Episcopiei Severinului și Strehaiei, Preasfințitului Părinte Nicodim s-a întâlnit vineri, 30 martie 2012, cu elevii calificați la Olimpiada Națională de Religie ce va avea la loc la Oradea în perioada 2-6 aprilie, precum și cu profesorii îndrumători ai acestora. În cadrul acestei întâlniri elevii au fost binecuvântați și încurajați de Preasfinția Sa pentru a avea o prestație cât mai bună la această competiție națională.

După cum ne informează episcopiaseverinului.ro, Preasfințitul Părinte a felicitat și dascălii prezenți, pentru implicarea activă în răspândirea mesajului Bisericii noastre, arătând susținerea și purtarea de grijă a Centrului Eparhial față de învățământ, manifestate prin intermediul Sectorului Învățământ și Tineret, condus de Pr. Ioan-Ovidiu Polexă.

Elevii care vor merge la începutul lui aprilie la Oradea, s-au calificat în urma concursului de cunoștințe religioase desfășurat pe 10 martie, în ajunul Duminicii Sfântului Grigorie Palama, la Școala cu clasele I-VIII Nr.14 din Drobeta Turnu Severin.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…