Beneficiarii Aşezământului Social „Sfântul Nectarie” din Tiur, în vizită la Centrul de tineret Obârşia Tiurului

Beneficiarii locuinţelor protejate din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Nectarie” din Tiur au efectuat săptămâna aceasta o vizită la Centrul de tineret Obârşia Tiuruluidin Protopopiatul Ortodox Blaj, după cum aflăm de la Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba. Aceştia au fost întâmpinaţi de părintele Sofronie, responsabilul Centrului de tineret, care le-a prezentat incinta, împrejurimile şi planurile pentru dezvoltarea acestui centru. În Paraclisul centrului, beneficiarii şi cei doi preoţi însoţitori, părintele Marcel Dulău, coordonatorul Aşezământului „Sf ântul Nectarie” şi părintele pensionar Gheorghe Dulău, au rostit rugăciuni de mulţumire şi sănătate către Maica Domnului după care au servit gustări, dulciuri şi sucuri pregătite de ostenitorii Centrului de tineret.

„Timp de câteva ore beneficiarii noştri s-au relaxat în răcoarea pădurii iar la întoarcerea spre casă am poposit câteva minute la biserica din satul Deleni-Obârşii şi la pădurea de tei, înflorită în această perioadă. După o zi frumoasă petrecută într-o ambianţă agreabilă beneficiarii noştri au fost foarte încântaţi, exprimându-şi dorinţa de a mai reveni la Centrul de la Obârşia Tiurului” a mărturisit părintele coordonatorMarcel Dulău.

Aşezământul Social „Sfântul Nectarie” de la Tiur şi-a început activitatea în urmă cu patru ani şi face parte din reţeaua social filantropică a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Acesta oferă servicii sociale complete de cazare, masă, medicaţie, consiliere psihologică şi sprijin duhovnicesc pentru 20 de persoane cu handicap.

Comentarii Facebook


Știri recente