Basilica Travel: Variante de pelerinaj în Sfântul Munte pentru 2020

Basilica Travel propune în 2020 trei variante de pelerinaj la Sfântul Munte Athos: două, cu un program mai extins de 8 zile/7 nopți și o a treia care se desfășoară pe parcursul a 6 zile/5 nopți.

Conform agendei prezentate de Basilica Travel, variantele 1 și 2 de pelerinaj în Sfântul Munte sunt cu plecare sâmbăta, iar varianta 3 cu plecare în ziua de luni.

Cele mai recente plecări vor fi pe 9 și pe 21 martie.

Traseul complet, datele de plecare și tarifele pentru toate cele trei variante sunt disponibile pe site-ul oficial al Agenției de pelerinaje Basilica Travel a Patriarhiei Române.

Aceste pelerinaje sunt destinate exclusiv domnilor. Conform avaton-ului (legea care opreşte intrarea femeilor în Sfântul Munte Athos), accesul pe Sfântul Munte Athos este permis exclusiv bărbaților. Băieții trebuie să aibă minim 12 ani, iar cei care nu au ajuns la majorat trebuie însoțiți de tatăl lor.


Vezi și:

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…