Basilica Travel anunță pelerinajele interne pentru 2021

Agenția de pelerinaje a Patriarhiei Române, Basilica Travel, invită doritorii să participe la pelerinaje interne deosebite în anul 2021, în locuri atinse de istorie și spiritualitate ce pun în evidență valorile culturale și spirituale ale României.

„După un an mai greu, un an al încercărilor, avem bucuria de a invita pelerinii în pelerinaje frumoase pe meleagurile României. Fie că doresc un pelerinaj de weekend, de relaxare sau doresc să participe într-un circuit complet, pelerinii sunt așteptați cu mare drag alături de noi”, transmite Ecaterina Vîrgolici, reprezentant Agenția Basilica Travel.

„Îi invităm să lectureze programele complete pe basilicatravel.ro, să analizeze calendarul 2021 și să se alăture pelerinajelor Basilica Travel. Doar împreună putem crea noi amintiri și doar împreună putem depăși aceste momente”.

Din oferta pentru 2021 fac parte pelerinajele: Moldova – Bucovina, Maramureș – Transilvania, Bucovina – Ardeal, Meleaguri Bănățene, Pelerinaj pe Transfăgărășan, Castele și cetăți medievale, Pe urmele Pr. Arsenie Boca, Pelerinaj pentru toți la Pr. Cleopa, Mănăstiri Vâlcene, Vulcanii Noroioși, Pelerinaj la Mănăstiri Dobrogene, Valea Teleajului și Brașov, Țara Severinului și Prislop, Șinca Veche, Valea Prahovei și Brașov, Foste capitale domnești, Ctitorii Brâncovenești, Pelerinaj la Mănăstirea Pantocrator, Mănăstirea Mărcuș ș.a.

Consultă oferta Basilica Travel – pelerinaje interne 2021.

Informații complete și înscrieri la numerele de telefon 021.316.35.03, 0371.332.010,  0741.260.424, [email protected] sau pe Facebook și Instagram.

Foto: Mănăstirea Mraconia, Clisura Dunării. ©Basilica Travel

Comentarii Facebook


Știri recente