Atelier regional în cadrul Proiectului FORTE

La Centrul pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” al Patriarhiei Române se desfășoară zilele acestea, Atelierul regional „Principiile Filantropiei – Principii ale Incluziunii Sociale din Perspectivă ortodoxă” din cadrul Proiectului Forte. În prima zi au fost prezentate strategiile de acțiune construite în cadrul proiectul FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social.

„Rolul acestui seminar, al acestui atelier de lucru este acela de a da ocazia ca tot ceea ce s-a lucrat în Proiectul FORTE din punct de vedere al construcțiilor strategiilor de dezvoltare și implicare în social la nivelul celor nouă eparhii cuprinse în FORTE să poată fi cunoscute, împărtășite și experiate de toți consilierii de la nivelul Patriarhiei Române și astfel toată lumea să poată vedea care sunt avantajele și care sunt beneficiile planificării și lucrului într-un mod organizat”, a precizat pentru TRINITAS TV Pr. Cons. Dorel – Nicolae Moțoc, managerul Proiectului FORTE.

În cea de-a doua zi a lucrărilor, se va discuta, printre altele, și despre răspunsul Bisericii față de actualități legislative în domeniul social.

Proiectul FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social este cofinanțat din Fondul Social European și este implementat de Federația Filantropia și alte instituții de profil din străinătate, în parteneriat cu Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…