Atelier de lucru FORTE în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, luni, 8 aprilie 2013, la Așezământul socio-medical „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” de la Lacul Sărat, a fost organizat un nou atelier de lucru pentru definitivarea strategiei Arhiepiscopiei Dunării de Jos, după cum a precizat Părintele Consilier Dorel Moțoc, managerul Proiectului FORTE.

La această întâlnire extinsă au participat persoane implicate în domeniile social-filantropic, patrimoniu, învățământ și activități cu tinerii și echipa locală. Întregul proces de planificare strategică a fost facilitat de către Gabriela Batîr – expert în cadrul proiectului din partea Instituto de Formacion Integral (IFI), partener în cadrul proiectului FORTE.

Procesul de planificare strategică fiind unul participativ, în cadrul acestor ateliere de lucru s-a depus un efort susținut în vederea finalizării documentelor strategiei domeniilor de activitate alese, dar și pentru identificarea resurselor necesare pentru asigurarea sustenabilității activităților întreprinse de către eparhie.

Proiectul FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 și este implementat de Federația Filantropia în parteneriat cu Patriarhia Română, Instituto de Formation Integral (IFI) și SC Global Commercium Development S.R.L. Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea capacității organizaționale a Administrației Patriarhale și a două eparhii pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel național.

Comentarii Facebook


Știri recente