Asociația „Sf. Hristofor” organizează un spectacol caritabil pentru 40 copii instituționalizați în cadrul DGASPC Sector 4

Asociația pentru copii și bătrâni Sf. Hristofor organizează duminică, 18 martie 2018, Spectacolul Caritabil de Muzică și Poezie: Primăvara Vieţii, ediția a III-a. Evenimentul se va desfăşura la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO Nicolae Bălcescu, de pe str. 11 Iunie, nr. 41, Sector 4.

Invitaţii acestei ediţii vor fi Corul de copii Meloritm de la Palatul Copiilor și Grupul Bizantin al Parohiei Sfânta Ecaterina – Paraclis Universitar; muzicieni: Luiza Maria Drăghici (vioară) și Aurelian Andrei (chitară), profesori la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti; actori: Daniela Nane, Călina Epuran, Tomi Cristin.

Prezentatorul evenimentului va fi Carmen Tîrnoveanu, jurnalist și realizator la TVR.

Spectacolul de anul acesta are ca obiectiv strângerea de fonduri în vederea participării a aproximativ 40 de copii instituționalizați din cadrul DGASPC Sector 4 în tabăra de vară. Tabăra se va desfășura în cadrul Campusului de copii Sfântul Sava, din comuna Bisoca, județul Buzău. Acest campus este administrat de Fundația pentru copii Sfântul Sava din Buzău.

Scopul taberei este acela de a asigura copiilor dezavantajaţi social bucuria unei tabere în natură, departe de greutățile cotidiene, prin organizarea de drumeții, diverse activități în aer liber, activități educativ-ludice și chiar dobândirea unor noțiuni de spiritualitate creștină.

Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor este o organizație creștină ce desfășoară activități cu caracter social, cultural și educativ pentru copii și tinerii din Centrele de Plasament, dar și pentru persoanele vârstnice, având ca obiectiv principal crearea unor rețele de socializare, o mai bună integrare socială și acces către servicii, piața muncii pentru tineri și activități recreative pentru ambele categorii de persoane.

Foto Credit: Arhivă Asociaţia Sf. Hristofor

Comentarii Facebook


Știri recente