ASCOR Iaşi depune eforturi să ofere o locuinţă decentă unei familii cu şapte membri

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași vine în ajutorul unei familii cu şapte membri care locuieşte în prezent într-o anexă aflată într-un stadiu de degradare de 90%.

În acest scop, ASCOR Iaşi organizează în 21 iunie 2020 un spectacol caritabil online cu artiști ai folclorului românesc, pentru a strânge fondurile necesare încheierii lucrărilor la noua locuinţă a familiei amintite.

Până în prezent, s-au strâns din donații peste 14.000 euro din cei 35.000 necesari, lucrările fiind la roșu.

Acţiunea face parte din Campania „Împreună ridicăm o casă” lansată de ASCOR Iaşi, informează Doxologia.

Mioara Velicu, Steliana Sima, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Ion Paladi, Constantin Bahrin, Maria Șalaru, Maria Costioaia, Cristinel Iordăchioaia, Florentina Vezatiu și Sergiu Grăunte sunt artiştii care au răspuns invitaţiei ASCOR Iaşi de a face fericită familia din judeţul Botoşani.

Spectacolul va avea loc la Ateneul Național din Iași, începând cu ora 18:30 și va fi transmis exclusiv online pe paginile de Facebook: Doxologia, ASCOR Iași, Salvează o inimă, precum și pe paginile filialelor ASCOR din orașele: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Craiova, Galați, Oradea, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Jiu.

„În calitate de studenți și voluntari, am pornit în această campanie cu buget zero, dar cu încredere în Dumnezeu și convingere că această casă va fi construită de sute și de mii de persoane care vor pune o cărămidă la construcția ei și ale căror nume vor fi scrie atât pe zidurile casei, cât mai ales în Cartea Vieții”, a mărturisit Emanuel Buta, președintele ASCOR Iași.

„Ne bucurăm de fiecare ajutor primit pentru a ridica această casă, fie că primim direct bani, fie că primim materiale de construcții sau chiar o încurajare, o apreciere, orice ajutor este pentru noi o mare bucurie, iar pentru familia Tipișca, este un pas spre împlinirea visului de a avea o casă”, a afirmat Andrei Mocanu, coordonator al Departamentului Asistență Socială și al campaniei „Împreună ridicăm o casă”, ASCOR Iași.

Cei interesaţi pot dona prin intermediul site-ului impreunaridicamcase.ro, unde sunt prezentate proiectele caritabile marca ASCOR Iaşi.

Foto credit: Doxologia


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente