ASCOR București și Asociația Sf. Hristofor organizează colecta de Crăciun „Împarte tuturor”

ASCOR București și Asociația pentru Copii și Bătrâni Sfântul Hristofor organizează a treia ediție a colectei de Crăciun „Împarte tuturor”. Pot fi donate alimente neperisabile, produse igienico-sanitare și bani pentru alimente perisabile. 

Produsele vor ajunge pe masa de Crăciun a persoanelor vulnerabile din București și din județul Ilfov aflate în evidența Asociației Sf. Hristofor.

Anul acesta au fost adăugate la colectă și produse igienico-sanitare, ținând cont de nevoia de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România (ASCOR) are filiale în toate centrele universitare. A fost înființată în 1990, cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la inițiativa unor studenți de la mai multe facultăți.

În cei cinci ani de activitate, Asociația Sf. Hristofor a ajutat peste 1.500 de beneficiari din Capitală și județele Ilfov și Vâlcea. Pe lângă sprijinul material, organizația oferă formare creștină, consiliere și educație moral-comportamentală.

Cum donezi

Donații în produse neperisabile

La sediul ASCOR București din Str. Doamnei nr. 18

Persoană de contact: Ioana – telefon 0721 976 683
Termen limită: 17 decembrie

Donații în bani

Asociația Sf. Hristofor
Cont LEI: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Cont EUR: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0004
Cod SWIFT: RNCBROBUXXX
Detalii plată: „Împart tuturor”

Termen limită: 22 decembrie

Foto credit: Facebook / Asociația pentru Copii și Bătrâni Sfântul Hristofor

Comentarii Facebook


Știri recente