„Armonie și vers la ceas de seară” în Parohia bucureșteană Sfinții Ioachim și Ana – Oborul Vechi

Evenimentul cultural Armonie și vers la ceas de seară a avut loc sâmbătă în Biserica Sfinții Ioachim și Ana – Oborul Vechi din Capitală, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Din program au făcut parte piese armonice religioase interpretate de Corul armonic All’s Choir al companiei Smart Art. De asemenea, actrița Ana Calciu a recitat poezii religioase care au avut ca temă Anul comemorativ al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului.

Părintele paroh Ciprian Georgian Tudor a explicat faptul că această manifestare a încheiat buchetul de evenimente culturale și sociale desfășurate în acest an, dar reprezintă și deschizător de drum și orizont pentru alte noi evenimente pe care le vom desfășura în anul viitor.

Este pentru prima dată când colaborăm cu Compania Smart Art, cu acest cor profesionist, chiar dacă între noi și membrii corului s-a legat o strânsă prietenie și legătură duhovnicească de mai mulți ani, și pentru prima dată când un actor profesionist recită credincioșilor noștri poezie religioasă, poezie dragă sufletului nostru, a mai spus Pr. Ciprian Georgian Tudor.

Sfinția Sa a precizat că credincioșii și-au exprimat aprecierea și bucuria de a lua parte la eveniment.

Seara duhovnicească s-a încheiat cu un cuvânt rostit de Pr. Ion Popescu, Protoiereul Protopopiatului Sector 2, Capitală.

Foto credit: Parohia Sfinții Ioachim și Ana – Oborul Vechi

Comentarii Facebook


Știri recente