Arhiepiscopul Irineu oferă burse de studiu din economiile personale

Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei oferă burse pentru 20 elevi de liceu/masteranzi/doctoranzi, eminenți și morali, care sunt lipsiți de posibilități materiale. La începutul lunii august s-a deschis sesiunea pentru depunerea dosarelor de concurs.

Ierarhul oferă bursele prin intermediul fundației care îi poartă numele, instituție înființată în anul 2018.

„Fundația „Arhiepiscopul Irineu Pop” acordă burse pentru elevi de liceu, în valoare de 500 lei pe lună; burse pentru studenți, în valoare de 600 lei pe lună; burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 600 lei pe lună; și burse de cercetare pentru doctoranzi în valoare de 700 lei pe lună”, se anunţă pe site-ul eparhial.

Bursele pentru elevi, studenți și masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi pe o perioadă de 12 luni.

Dosarele vor putea fi trimise prin poștă sau depuse direct la Secretariatul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, în perioada 5 august – 15 septembrie 2020.

Condițiile de participare, fișa-tip a aplicantului, precum și actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundației și publicat pe site-ul www.reintregirea.ro, la secțiunea Informaţii utile.

Informații suplimentare și lămuriri pot fi obținute la numărul de telefon 0258 811 690.

Sursă foto: Realitatea.net

Comentarii Facebook


Știri recente