Arhiepiscopul Ciprului: Cancerul a divorţat de mine

La finalul Sfintei Liturghii oficiate cu prilejul Duminicii Ortodoxiei, Arhiepiscopul Ciprului a oferit declaraţii jurnaliştilor care l-au întrebat cu privire la starea sa de sănătate, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Bisericii Ortodoxe a Ciprului.

„Cancerul a divorţat de mine”, a afirmat Preafericitul Părinte Hrisostom care a subliniat ajutorul harului lui Dumnezeu în recuperarea sa.

În ultima perioadă Preafericitul Părinte Hrisostom II, Arhiepiscopul Noii Justiniane și al întregului Cipru, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

La finalul lunii iunie 2018 Arhiepiscopul Ciprului a fost operat la colon la un spitalul din Nicosia.

Patru luni mai târziu, în octombrie 2018, Preafericitul Părinte Hrisostom, care suferea şi de cancer la ficat, a fost operat cu succes la o clinică din Londra.


Citeşte şi:


Tot duminică, Arhiepiscopul Ciprului le-a mai dezvăluit jurnaliştilor că la începutul lunii aprilie se va interna din nou într-un spital din Anglia pentru remedierea unor probleme pe care le are la un picior. 

Arhiepiscopul Hrisostom Dimitriou  s-a născut în data de 10 aprilie 1941 și este actualul conducător al Bisericii Ortodoxe a Ciprului.

Foto credit: Biserica Ortodoxă a Ciprului

Comentarii Facebook


Știri recente