Arhiepiscopul Ciprian explică ce să facem pentru a simți prezența lui Dumnezeu în viața noastră

Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, a explicat duminică ce trebuie făcut „pentru a simţi prezenţa lui Dumnezeu în viaţa noastră”.

Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Focşani.

În predica duminicală, Părintele Arhiepiscop a evidenţiat că Hristos Domnul este Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre și „de la El trebuie să cerem totdeauna ajutor”.

„Noi, în semn de recunoștință, avem datoria să-I aducem jertfa noastră, care, în această perioadă, înseamnă postul adevărat, rugăciunea mai intensă și facerea de bine. Dacă ne străduim să le împlinim pe acestea, vom simți prezența lui Dumnezeu în viața noastră”, a spus Chiriarhul Buzăului și Vrancei.

Răspunsurile la strană au fost oferite de Corul Psaltic Misionar „Sfântul Roman Melodul” al Eparhiei.

Lăcașul de cult este situat în partea de nord a Focșaniului, pe bulevardul Independenței, fiind construit între anii 1850-1861, de locuitorii mahalalelor Ocol și Arion.

Foto Credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…