Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului | Campanie de ajutorare pentru o familie care și-a pierdut casa în urma unui incendiu

13noiembriesocialcatedralamioveni2

Nimic nu-L mulţumeşte pe Dumnezeu atât de mult precum mila, precum virtutea milosteniei, spunea Sfântul Ioan Gură de Aur. Afirmația sfântului și-a găsit ecou în rândul argeșenilor care au răspuns afirmativ campaniei de ajutorare demarată de Eparhie în vederea ajutorării unei familii din localitatea Pietroșani, care și-a pierdut recent locuința într-un incendiu.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune a organizat o colectă pentru ajutorarea familiei Gheorghe Romică, greu încercată în urma incendiului care le-a distrus locuința. Colecta a fost organizată la parohia Pietroșani și la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Mioveni, pentru achiziționarea materialelor de construcție, informează site-ul oficial al Eparhiei.

De asemenea, a fost organizat un  grup de voluntari care au ajutat la dezafectarea acoperișului mistuit de flăcări. Totodată, preoții slujitori de la Catedrala din Mioveni au dăruit familiei, haine, rechizite, alimente și jucării.

Foto credit: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…