Arad | IPS Timotei a sfinţit noul sediu al Secției de Pneumologie din cadrul spitalului judeţean

Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei a sfinţit vineri noul sediu al Secției de Pneumologie (TBC) din cadrul Spitalului clinic județean de urgență Arad, informează Sectorul Social Filantropic și Misionar al Eparhiei.

După slujba de sfințire, Arhiepiscopul Aradului a adresat un cuvânt de felicitare tuturor celor au contribuit la realizarea acestui nou edificiu spitalicesc.

Dorim tuturor celor lucrează aici, dar și celor bolnavi, multă sănătate, ca odată cu această inaugurare și cu Noul An să aveți cu toții răsplătire cerească și mulțumirea celor împlinite și aceasta spre slava lui Dumnezeu, a spus Înaltpreasfinţia Sa.

Prezent la eveniment, Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a adus mulțumire Înaltpreasfințitului Părinte Timotei pentru buna colaborare dintre cele două instituţii şi pentru sprijinul financiar de 20 000 euro acordat renovării Compartimentului de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean.


Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro pentru reamenajarea unei secţii din cadrul Spitalului Județean Arad  


La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mai multor instituții arădene: Consiliul Județean Arad, Primăria Arad, Conducerea Spitalului Județean, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Direcția de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate și reprezentanți ai presei.

Spitalul a fost ridicat din fondurile Consiliului județean Arad începând cu anul 2014.

Foto credit: Arhiepiscopia Aradului

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…